SABOR DEL CIELO

SABOR DEL CIELO Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen
25 sep 2019 om 6:01 Eten was heerlijk quesillo ook super lekker, alleen jammer dat je siroop er uit is gegaan tijdens bezorging waardoor de tamarinde juice bottle ook sticky werd. Maybe next time een iets steveriger bakje of een andere manier inpakken zodat het niet valt ?
9 aug 2019 om 23:26 Eten was lekker & nog warm. Had wel iets meer Caribische touch verwacht aan het eten. Quesillo is HEERLIJK!
7 aug 2019 om 22:08 Vlees was prima, de patat daarentegen niet; slappe hap en half gaar. En dat is zonde, want patat is nou niet bepaald een moeilijk iets om te maken.
7 jun 2019 om 5:49 Was lekker alles was lekker
16 mei 2019 om 21:17 Droog vlees. Halfbakken friet. Smakeloos.
2 mei 2019 om 12:39 Ik heb een steak and cheese besteld. Vlees was okay. De frietjes waren fucking vies! Ik raad het bedrijf hun frietjes te veranderen want iedereen klacht en jullie doen niks. Zet aub ook plaatjes dan weten we wat jullie bedoelen.
27 mrt 2019 om 0:14 Mixed gril menu waarvan de biefstuk volledig doorgegrilt, taai en uitgedroogd was. Kip was matig en de spareribs waren ok. De grote portie friet was slap en nat, bijbehorende salade verwarmt door de friet. Zeer matig voor het geld. Zonder voor het geld
23 mrt 2019 om 22:42 Erg lekker
23 mrt 2019 om 14:42 De bezorging was niet heel snel, en onze drankjes waren vergeten, maar werden heel snel nog nageleverd. Hele aardige mensen werken bij Sabor del Cielo. Maar het eten was niet onze favoriet.
21 mrt 2019 om 20:56 Awesome....!
15 mrt 2019 om 20:55 De patat was volledig zacht en soppig, maar verder wel smaakvol. De mais kostte €3, maar daar kreeg je slechts een halve (zachte) maiskolf voor. Het vlees was lekker, met name de saus. De kip was iets aan de droge kant. De salade was helaas erg warm
5 mrt 2019 om 22:11 Was echt lekker